Anlık Bildirim

Sennheiser HD 250BT modeline yakın bakış

Sennheiser'in düşük fiyatlı kablosuz kafa üstü kulaklığı Sennheiser HD 250BT'yi inceledik. Kulaklığın tasarımı ve ses kalitesi hakkındaki görüşlerimizi ifade ettik.

Sennheiser HD 250BT modeline yakın bakış Tam Boyutta Gör

Alman ses üreticisi Sennheiser, yüksek kalitedeki ürünleriyle profesyoneller tarafından tercih ediliyor. Sennheiser, üst segment kulaklıklarıyla öne çıksa da firmanın uygun fiyatlı modelleri de mevcut. Bu içeriğimizde Sennheiser’in diğer ürünlerine göre daha düşük fiyata satılan Sennheiser HD 250BT modelini inceliyoruz.

Öncelikle belirtmeliyim ki Sennheiser HD 250BT, Bluetooth üzerinden kablosuz olarak kullanabileceğiniz bir kulaklık modelidir. Bu kulaklığın diğer Sennheiser modellerine göre düşük fiyatlı olduğunu söyledik ancak piyasadaki giriş seviyesi kulaklıklardan daha pahalı olduğunu baştan belirteyim. Sennheiser kalitesini daha düşük fiyata almanız mümkün değil, özellikle de kablosuz kulaklık istiyorsanız…

Tasarım

Sennheiser HD 250BT sade bir tasarıma sahip. Kendini öne çıkarmayan, mütevazı görünümü var. Beyaz Sennheiser logosu dışında kulaklığın tamamı siyah. Kulaklığın ağırlığı sadece 125 gram. Bataryadan kaynaklı olarak kablosuz kulaklıklar bir miktar ağır olurlar fakat bu kulaklık çok hafif. Hafifliği sağlaması için tamamen plastik malzeme kullanılmış. Malzeme kalitesi basit. Segmentinin en hafif kulaklıklarından biri olduğu için malzeme kalitesi anlayışla karşılanabilir.

Sennheiser HD 250BT modeline yakın bakış Tam Boyutta Gör

Ergonomik açıdan rahat. Gün içerisinde sürekli kullanımda rahatsız etmiyor. Kulaklık yastıkları konforlu. Kulağa baskı yapmıyor. Yastıkların olduüu bölge aşağı, yukarı, sola ve sağa açılı bir şekilde dönebiliyor. Gürültüyü engelleme konusunda başarılı. Katlanma özelliği yok. Boyunda dururken darlamıyor. Küçük ve hafif olmasının avantajı hissediliyor. Üzerinde üç adet tuş mevcut. Bu tuşlarla ses yüksekliği ayarlanıyor, şarkı kontrol ediliyor ve çağrı yanıtlanıyor.

Sennheiser HD 250BT modeline yakın bakış

Ses kalitesi

Sennheiser HD 250BT, ses kalitesi açısından muazzam. Markasının hakkını sonuna kadar veriyor. Sesler dengeli, bas performansı güzel, tizler rahatsız etmiyor ve sahne aralığı geniş. Daha önce duymadığınız sesleri duymanız mümkün. Kablosuz kulaklık olmasına rağmen neredeyse referans kulaklıklar kadar temiz ses duyuyoruz. 32 mm büyüklüğündeki sürücüden 20 Hz ve 22 KHz frekansları arasında ses alınıyor. AAC ve aptX kodeklerini destekliyor. Bu sayede kalite kaybını en aza indiriyor. Kulaklık seçerken en büyük önceliğiniz ses kalitesi ise HD 250BT sizi tatmin edecek.

Sennheiser HD 250BT modeline yakın bakış Tam Boyutta Gör

Sennheiser Smart Control ismindeki mobil uygulama ile ekolayzer ayarı yapılıyor. Kulaklık, ekolayzer değişikliklerine dinamik şekilde yanıt veriyor. Yaptığınız ayarın karşılığını net şekilde hissediyorsunuz. Film için hazır bir ekolayzer ayarı mevcut. Uygulamayı iOS ve Android cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Pil

HD 250BT’nin ses kalitesi ve hafifliğinin ardından en büyük artısı 25 saate varan pil ömrü. En son ne zaman şarja taktığınızı unutturacak kadar uzun kullanım ömrü sunuyor. Günlük 4-5 saatlik kullanımda 5 günü çıkarıyor. Batarya kapasitesinin 190 mAh olduğu ifade ediliyor. Pilin azalması durumda 10-15 dakika şarj ederek saatlerce kullanabilirsiniz. Tamamen dolması 3 saati buluyor. iOS cihazlar dahil olmak üzere mobil cihazlarınızdan kulaklığın şarj kapasitesini görebilirsiniz. Kulaklık üzerinde USB-C girişi var. USB-C’li telefon veya bilgisayar kullanıyorsanız ek kablo taşımanız gerekmeyecek.

Sennheiser HD 250BT modeline yakın bakış

Bluetooth 5.0 üzerinden bağlanıyor. AAC kodek desteğinin yanı sıra aptX ve aptX Low Latency kodeklerini de destekliyor. aptX uyumlu cihazlarda kullanıldığında ses kalitesi artıyor, ses gecikmesi azalıyor.

Telefon görüşmeleri için dahili mikrofonu var. Ev gibi sessiz ortamlarda sesinizi net şekilde karşıya iletiyor. Gürültüyü engelleyen herhangi bir teknolojiye sahip değil.

Sennheiser HD 250BT modeline yakın bakış Tam Boyutta Gör

Kutu içeriği:

  • HD 250BT Wireless Kulaklık
  • USB-C Şarj Kablosu
  • Hızlı Kullanım Kılavuzu

Özet

Sennheiser HD 250BT; yüksek ses kalitesi, uzun kullanımda yormayan, pili uzun süre giden ve hafif kulaklık arayanlara hitap ediyor. Tasarım görecelidir. Tasarımını sevdiyseniz tercih edilebilir. Kulaklığın tavsiye edilen satış fiyatı 899 TL.

Detaylı bilgi için: https://www.sennheiser.com.tr/products/sennheiser-hd-250bt-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik

Satın almak için: https://www.amazon.com.tr/dp/B08HVNFF98

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim