Anlık Bildirim

Secret Invasion dizisi Disney+ platformunda yayında

Marvel Sinematik Evreninde geçen ilk casus-gerilim dizisi Secret Invasion erişime açıldı. Disney+ platformunda yayınlanan dizi Skrull ırkının Dünyayı işgaline odaklanıyor. 
Disney+ Tam Boyutta Gör
Nick Fury karakterini merkeze alacak olan Marvel’ın yeni dizisi Secret Invasion bugün itibariyle Disney+ platformunda erişime açıldı. Yapım Marvel Sinematik Evreninde geçen ilk casus-gerilim dizisi olacak.

Secret Invasion ne anlatıyor?

2007 yılında yayınlanan Secret Invasion çizgi romanından uyarlanan dizide Nick Fury, Skrull ırkından olan uzaylıların dünyayı işgal etmesini araştıracak. Kişisel bir savaşın içerisine giren Nick Fury, Avengers takımından yardım kabul etmediği için Maria Hill ve Skrull ırkından Talos’ın yardımını kabul etmek zorunda kalacak.

1990 sonrasında dünyanın nasıl işgal edildiğine odaklanacak olan dizide Nick Fury’nin ve Marvel dünyasının güven duyguları da testten geçecek. Marvel evreninin yeni dönemdeki filmleri de bu dizi ile bağlantılı olacak.

Disney Plus ülkemizde aylık 64,99 TL, 12 aylık paketi ise 649,90 TL'den sunuluyor. Disney+'a buradaki bağlantıyı ziyaret ederek üye olabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim