Anlık Bildirim

Seagate’in Xbox Series X için üreteceği harici SSD karta ait web sitesi açıldı

Microsoft'un gelecek nesil konsolu Xbox Series X için Seagate tarafından üretilecek depolama genişletme kartına ait web sitesi ziyarete açıldı.

Seagate’in Xbox Series X için üreteceği harici SSD karta ait web sitesi açıldı Tam Boyutta Gör

Gelecek nesil konsollarla ilgili gündeme kalmayı başaran konulardan biri de bu cihazların sahip olacağı SSD depolama çözümleri. PC kanadında uzun bir süredir bizlerle olan SSD’ler gün geçtikçe hızlanıyor. Xbox Series X ve PlayStation 5’te de göreceğimiz özelleştirilmiş SSD depolama çözümleri ise oyun yapımcılara göre konsol deneyimimizi daha önce tecrübe edemediğimiz seviyelere taşıyacak.

Yakında bizlerle olacak konsolların depolama çözümlerinde dikkat çeken bir diğer husus ise bu cihazlardaki genişleme yuvalarına takabileceğimiz harici SSD kartlar olacak. PCIe 4.0 mimarisi üzerinde şekillenecek bu kartlardan Xbox Series X için olanı konsola özel olacak ve Seagate tarafından üretilecek.

Seagate’in Xbox’a özel olarak üreteceği depolama çözümünün web sitesi ise açılmış durumda. “Xbox Series X İçin Seagate Depolama Genişletme Kartı” başlığıyla açılan ve Türkçe desteği de bulunan sitede Seagate Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Fochtman’ın bir de kısa bir tanıtım yazısı yer alıyor. Henüz fiyatı belli olmayan genişleme kartıyla ilgili açıklamayı aşağıda okuyabilirsiniz.

Seagate’in Xbox Series X için üreteceği harici SSD karta ait web sitesi açıldı Tam Boyutta Gör

Seagate, yeni nesil oyunların vazgeçilmez bir parçası olmaktan heyecan duyuyor. Performansa getirilen yeni standart sayesinde, oyunlar her zamankinden daha dinamik, görsel olarak daha çarpıcı ve daha sürükleyici olacak. Seagate'in Xbox Series X Depolama Genişletme Kartı teknolojisi, konsolun dahili SSD’sinin sağladığı deneyimi çoğaltarak en yüksek hızlarda ek oyun depolama alanı sunar. Xbox ile güçlerimizi birleştirmekten gurur duyuyor ve oyuncuların yüksek kaliteli oyun deneyiminin keyfini bir an önce çıkarmalarını istiyoruz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim