Anlık Bildirim

Scythe giriş seviyesi işlemci soğutucusu SCY-920S’i duyurdu

Yüksek performanslı soğutucu çözümleriyle tanınan Scyhte giriş seviyesine konumlandırdığı kule tipi işlemci soğutucusunu duyurdu.

Scythe giriş seviyesi işlemci soğutucusu SCY-920S’i duyurdu

Uzakdoğulu soğutma çözümleri üreticisi Scythe donanım dünyasında performanslı soğutma çözümleriyle tanınıyor. Firma duyurduğu son seçeneğiyle uygun fiyatlı işlemci soğutucusu arayan kullanıcıları hedef alıyor.

Scythe giriş seviyesi işlemci soğutucusu SCY-920S’i duyurdu Tam Boyutta Gör

SCY-920S

SCY-920S kule tipi formatında 2 adet 6 mm bakır ısı borusundan yararlanılan bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. 92 mm fanla serinletilen soğutma bloğu 87x62 boyutlarında tasarlanmış. 500 RPM’den 2000 RPM’e kadar çıkabilen fan bu aralıkta 7.1-48.2 CFM hava itebiliyor. Ses konusunda ise 8.3-28.3 aralığı belirlenmiş, sessiz sayılabilecek bir değer.

Scythe giriş seviyesi işlemci soğutucusu SCY-920S’i duyurdu

280 gram ağırlığındaki soğutucu maksimum 95 watt TDP’nin üstesinden gelebilirken AM4 soketiyle ve Intelin LGA 115X serisiyle uyumluluk gösteriyor. Çıkış tarihi olarak önümüzdeki ayın ortalarına işaret edilirken fiayt bilgisi paylaşılmamış. Yine de SCY-920S’in stok işlemci soğutucusuna alternatif arayanlar için tercih edilebilir bir seviyeye konumlandırılacağını söylemek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim