Anlık Bildirim

Samsung, yapay zeka destekli görünmez klavye SelfieType'ı tanıtıyor

Samsung SelfieType, parmak hareketinizi izleyerek sanal bir klavye oluşturmak için telefon, dizüstü bilgisayar veya tablet kameranızı kullanacak yeni bir yazılımdır.

Samsung, yapay zeka destekli görünmez klavye SelfieType'ı tanıtıyor Tam Boyutta Gör

Samsung, boş bir yüzey üzerinde sanal bir klavye oluşturmanıza yardımcı olan bir yapay zeka yazılımı geliştirdi. Görünmez klavye konsepti yeni olmasa da, Samsung'un kavramsal SelfieType adını verdiği görünmez klavye, doğrudan bir bilim kurgu filminden çıkmış gibi görünüyor. SelfieType, Samsung'un C-Lab programının himayesinde geliştirildi.

SelfieType, parmaklarınızın hareketlerini izlemek ve bunları standart Q klavye düzenine aktarmak için akıllı telefon, tablet veya dizüstü bilgisayarın ön kamerasını kullanır. SelfieType yazılımı, herhangi bir ek ekipman gerektirmez ve taşınabilir klavyelere alternatif olabilir.

SelfieType klavyenin aslında ne kadar başarılı olduğu bilinmiyor ancak oldukça umut verici görünüyor. Ticari bir ürün olarak piyasaya sürülürse, telefonunuzda veya tabletinizde yazmak istiyorsanız, fiziksel bir klavye ile dolaşmanız gerekmediği anlamına geliyor. SelfieType'ın Samsung ürünleri haricinde kulanılıp kullanılamayacağı da bilinmezliğini sürdürüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim