Anlık Bildirim

Samsung'un Unpacked etkinliğinde Koronavirüs ile ilgili alacağı önlemler belli oldu

Tüm dünyada panik yaratan Koronavirüs salgını devam ederken, 11 Şubat tarihinde yeni akıllı telefon modellerini tanıtacak olan Samsung, bu etkinlikte çeşitli önlemler alacak.

Samsung'un Unpacked etkinliğinde Koronavirüs ile ilgili alacağı önlemler belli oldu Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de yakından takip edilen Koronavirüs salgını, tüm dünyada panik yaratmaya devam ediyor. Dünyanın önde gelen birkaç teknoloji şirketinin Mobil Dünya Kongresi 2020'ye katılma planlarını iptal etmesine neden olan bu salgın, Samsung'u da harekete geçirdi.

Yüz maskeleri dağıtılacak

Gelen bilgilere göre Samsung, yarın San Francisco'da düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde Koronavirüs salgınıyla ilgili önlemler alacak. Şirket mekan genelinde el dezenfektan istasyonları kuracak ve talep üzerine de yüz maskeleri dağıtılacak. Ayrıca tüm girişlere termal kameralar yerleştirecek olan Samsung, olağandışı semptomlar gösteren kişileri de tıbbi gözetmenlere danışmanları konusunda yönlendirecek.

Samsung'un Unpacked etkinliğinde Koronavirüs ile ilgili alacağı önlemler belli oldu Tam Boyutta Gör

Güney Koreli şirket ayrıca, ABD hükümetinin yurtdışı çıkılşlarına kısıtlamalar getirdiğini belirterek, son 14 gün içinde Çin'i ziyaret eden kişilerin planlarını bu kısıtlamalara göre yapmalarını istedi. Şirket bu etkinlikte Samsung Galaxy S20 serisi akıllı telefonlarını, Galaxy Buds+ kulaklık modelini ve Galaxy Z Flip adlı yeni katlanabilir akıllı telefon modelini tanıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim