Anlık Bildirim

Samsung'un fasulye şeklindeki kulaklık modelinin videosu sızdı

Teknoloji devi Samsung'un yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı ve fasulye tanesi şekliyle dikkat çeken kulaklık modeli Galaxy Buds Live'ın kısa bir videosu ortaya çıktı.

Samsung'un fasulye şeklindeki kulaklık modelinin videosu sızdı Tam Boyutta Gör

Samsung'un Galaxy Buds Live olarak piyasaya sürüleceği söylenen fasulye şeklindeki yeni kulaklık modeli, son zamanlarda siyah, beyaz ve bronz renklerdeki render görüntülerinde ortaya çıkmıştı. Şimdi iste cihazın kısa bir tanıtım videosu sızdırıldı.

Rekabetçi fiyatla gelecek

Söz konusu video, Galaxy Buds Live'ı, eşleşen bir renk şemasına sahip şarj kutusunun yanında üç renk seçeneğiyle birlikte gösteriyor. "Gürültüyü uzak tut. Sesi içeri al." gibi bir sloganla biten video, Galaxy Buds Live'ın Aktif Gürültü Önleme (ANC) teknolojisiyle geleceğini doğrular nitelikte. Cihazın bu yenilikçi özelliğe rağmen, 150 dolar gibi rekabetçi bir fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.


Sızan render görüntülerinde ise fasulye tanesini andıran kulaklığın iki taraftan da görünümü mevcut ve görselde harici mikrofona ek olarak ses çıkış noktaları da görülebiliyor. Kulaklığı dıştan gösteren render ise Galaxy Buds Live'ın kulağımızdayken nasıl görüntü vereceği hakkında merakları giderecek cinsten. Güney Koreli teknoloji devinin, Galaxy Buds Live modelini 5 Ağustos tarihindeki Note 20 lansmanında tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim