Anlık Bildirim

Samsung'un bir sonraki kablosuz kulaklığı Galaxy Buds FE olacak: İşte görüntüleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy Buds FE'yi piyasaya sürmeye hazırlandığı bildiriliyor. Kablosuz kulaklıkla ilgili önemli detaylar internete düştü.

Samsung'un bir sonraki kablosuz kulaklığı Galaxy Buds FE olacak Tam Boyutta Gör

Samsung'un yıl sonuna kadar Galaxy Buds 3'ü piyasaya süreceğine yönelik birçok söylenti ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz hafta internete düşen bir sertifika görseli kulaklığın tasarımını görmemizi sağladı. Şimdi ise bu konuyla ilgili yeni detaylara sahibiz.

Sızdırılan son görüntüler kablosuz kulaklığın Galaxy Buds 3 yerine Galaxy Buds FE olarak adlandırılacağını gösteriyor. Yeni model dördüncü çeyrekte merakla beklenen Galaxy S23 FE akıllı telefon ve Galaxy Tab S9 FE tablet serisiyle birlikte duyurulabilir.

Samsung'un bir sonraki kablosuz kulaklığı Galaxy Buds FE olacak

Galaxy Buds FE neler sunacak?

GalaxyClub web sitesi tarafından yayınlanan görüntüler Galaxy Buds FE'yi (SM-R400N) gösteriyor. Şarj kutusu Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds Pro ile aynı yuvarlak hatlı kare tasarımla karşımıza çıkacak. Ayrıca USB Type-C bağlantı noktası ve parlak kaplama da dikkat çeken detaylar arasında.

Samsung'un bir sonraki kablosuz kulaklığı Galaxy Buds FE olacak

Bununla birlikte kulaklık Galaxy Buds ve Galaxy Buds Plus'a benzer kanat uçları ile göze çarpıyor. Görüntüde, kılıfın beyaz renkli olduğunu görüyoruz. Şimdilik siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğinden bahsedebiliriz. Ne yazık ki henüz fiyat ve teknik özellikler hakkında bilgi yok. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim