Anlık Bildirim

Samsung'un yeni The Frame TV'leri sanat eserlerini daha gerçekçi gösterecek

Samsung, yeni The Frame TV'lerin sanat eserlerini gerçekçi bir şekilde sergilemek için yansımayı önleyen mat bir ekrana sahip olacağını belirtiyor.              

Samsung The Frame TV'ler artık gerçek bir tablo gibi görünecek Tam Boyutta Gör

Samsung, 'yaşam tarzı TV'ler' olarak nitelendirdiği TV'lerini film, dizi gibi yapımların gösterilmesi haricinde ev dekorasyonunun önemli bir parçası olarak kullanılması için üretiyor. Şirket, yeni The Frame TV'lerde yer verdiği teknolojilerle sanat eserlerini gerçek bir tabloda sergileniyormuş gibi görünmesini amaçlıyor.

The Frame TV'lerle daha gerçekçi sanat gösterimi

Samsung, 2022 The Frame TV'lerin sanat eserlerini kusursuz şekilde sergileyebilmesi adına bazı iyileştirmelere sahip. Teknoloji devi, televizyonların gerçekçi bir dokuya sahip mat, yansıma önleyici bir ekranla geleceğini söylüyor. Panel, ortam aydınlatmasına göre kendi parlaklığını ve beyaz dengesini ayarlayabiliyor.

Şirket yeni The Frame TV'ler hakkında: "The Frame, kabartmalı Mat Ekrana sahip parlama önleyici, düşük yansımalı panel teknolojisi sayesinde artık bir müzenin dışında en gerçekçi sanat izleme deneyimini sunuyor. Ayrıca parmak izlerini ve lekeleri önleyerek kullanıcıların en sevdikleri sanat eserlerinin keyfini mükemmel koşullarda çıkarmasını sağlar." ifadelerine yer veriyor.

The Frame TV'ler, 32inç ile 85inç arasında değişen toplamda 7 farklı boyutta gelecek ve 4K HDR görüntüler sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim