Anlık Bildirim

Samsung SDI ve LG Chem pil fabrikalarını geçici olarak kapattı

Koronavirüs (Covid-19) salgını olumsuz etkilerini hissettirmeye devam ediyor. Samsung SDI ve LG Chem elektrikli araçlar için pil üretimi yapan fabrikalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.

Samsung SDI ve LG Chem pil fabrikalarını geçici olarak kapattı Tam Boyutta Gör

Samsung, Hindistan da dahil olmak üzere farklı ülkelerdeki akıllı telefon fabrikalarını daha önce kapatmıştı. Şirket şimdi de ABD'deki pil fabrikasını geçici olarak kapattığını açıkladı.

Samsung SDI'a ait olan Michigan'daki fabrika, elektrikli araçlar için pil üretiyordu. Güney Koreli teknoloji devi koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasını durdurmak ve çalışanlarının güvenliğini sağlamak için tesisi kapatma kararı aldı.

Samsung SDI ve LG Chem pil fabrikalarını geçici olarak kapattı Tam Boyutta Gör

LG Chem de fabrikasını kapattı

Aynı eyalette fabrikası olan LG Chem de koronavirüs nedeniyle tesisi kapattığını duyurdu. LG Chem, Volkswagen, Renault, General Motors ve Hyundai Motor gibi 20 büyük otomobil üreticisinin 13'üne pil tedarik ediyor.

Michigan Valisi Gretchen Whitmer kısa bir süre önce eyalet genelinde "evde kalma" emri çıkarmıştı. Buna göre eyaletteki iki pil fabrikası da 13 Nisan'a kadar kapalı kalacak. Michigan'da şu anda doğrulanan 1.300'den fazla Covid-19 vakası bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim