Anlık Bildirim

Samsung, müşterilerinin cihazlarını ücretsiz dezenfekte edecek

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dünya çapında başlattığı Galaxy Sanitizing adlı yeni hizmetle birlikte, müşterilerinin cihazlarını Koronavirüs salgını nedeniyle ücretsiz dezenfekte edecek.

Samsung, müşterilerinin cihazlarını ücretsiz dezenfekte edecek Tam Boyutta Gör

Ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını tüm hızıyla sürerken, teknoloji şirketlerinin de konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor. Bu şirketlerden biri olan Samsung, yeni bir ücretsiz dezenfekte hizmeti başlattığını açıkladı.

Şimdilik 19 ülkede başladı

Galaxy Sanitizing adı verilen bu hizmetle birlikte kullanıcılar Samsung marka akıllı telefon, akıllı saat veya kulaklık gibi ürünlerini ücretsiz olarak dezenfekte ettirebilecekler. Şirket bu hizmeti Koronavirüs'ün daha fazla yayılmaması amacıyla kullanıcılarına sunduğunu belirtiyor. Elektronik aletlerimizin gün içinde en çok temas ettiğimiz nesneler olduğunu düşünürsek, Samsung'un bu hizmetinin önemi de ortaya çıkıyor.

Samsung, müşterilerinin cihazlarını ücretsiz dezenfekte edecek Tam Boyutta Gör

Samsung deneyim mağazalarındaki dezenfekte işlemi şimdilik Arjantin, Şili, Hırvatistan, Danimarka, Finlandiya, Japonya, Kore Cumhuriyeti, Malezya, Yeni Zelanda, Norveç, Pakistan, Peru, Polonya, Rusya, İspanya, İsveç, Amerika Birleşik Devletleri, Ukrayna ve Vietnam olmak üzere 19 ülkede hizmete başladı. Önümüzdeki dönemde de diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak. Türkiye'deki Samsung mağazalarında böyle bir hizmetin verilip veirlmeyeceği ise şimdilik meçhul.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4320 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, coronavirus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim