Anlık Bildirim

Samsung katlanabilir ekranlarını diğer şirketlere satmak istiyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir akıllı telefonlarında kullandığı ultra ince cam (UTG) teknolojisini ticari hale getirdi. Şimdi ise diğer şirketlere satmayı planlıyor.

Samsung katlanabilir ekranlarını diğer şirketlere satmak istiyor

Samsung bir süredir katlanabilir ekranlar üzerinde çalışıyordu ve geçtiğimiz yıl şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold piyasaya sürülmüştü. Bugüne kadar çok fazla şirket katlanabilir akıllı telefon pazarına girmedi ancak Samsung sayesinde bu durum değişebilir.

Katlanabilir cihazlar çoğalacak

Samsung Display, katlanabilir akıllı telefonlarında kullandığı ultra ince cam olarak adlandıracağımız UTG teknolojisini ticari hale getirdiğini açıkladı. Ultra ince cam teknolojisi ilk olarak geçtiğimiz günlerde tanıtılan Samsung Galaxy Z Flip modelinde kullanılmıştı ancak Samsung Display mobil ekran pazarlama ekibinin başkan yardımcısı Dennis Choi'ye göre geliştirilen bu teknoloji artık müşterilere sunulacak düzeye gelmiş durumda.

Samsung katlanabilir ekranlarını diğer şirketlere satmak istiyor Tam Boyutta Gör

Samsung'un katlanabilir ekranlarına hangi şirketlerin ilgi göstereceği henüz net değil ancak bu haber, piyasaya daha fazla katlanabilir cihaz geleceği anlamı taşıyor diyebiliriz. Şimdiye kadar katlanabilir akıllı telefon üreten dört şirket var ve bunlar da Samsung, Huawei, Motorola ve Royole. Ancak çok yakında Samsung Display sayesinde bu şirketlerin sayısının arttığına da şahit olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim