Anlık Bildirim

Samsung geliştirici konferansında Galaxy Home Mini'yi sergiledi

Samsung geçen yıl tanıttığı Galaxy Home'u hala piyasaya sürmüş değil. Ancak şirket Kaliforniya'daki SDC 2019 etkinliğinde akıllı hoparlörün daha küçük bir versiyonunu sergiledi.

Samsung geliştirici konferansında Galaxy Home Mini'yi sergiledi Tam Boyutta Gör

Samsung, bir yıldan fazla bir süre önce Galaxy Home adlı bir akıllı hoparlör tanıtmıştı ancak Bixby destekli cihaz bir türlü piyasaya sürülemedi. Geçtiğimiz Ağustos ayında ise Galaxy Home Mini modelinden haberdar olmuştuk. Hatta şirket Güney Kore'de bir beta test programı başlatarak kendi ülkesindeki tüketicilere akıllı hoparlörü test etme fırsatı sundu. 

Samsung şimdi ise Kaliforniya'daki 2019 Samsung Geliştirici Konferansı'nda Galaxy Home Mini'yi sergiledi. Ancak yeni akıllı hoparlörle ilgili çok fazla detay yok. Sadece tasarım anlamında fikir verebilecek birkaç fotoğraf duruyor karşımızda.

Samsung geliştirici konferansında Galaxy Home Mini'yi sergiledi Tam Boyutta Gör

AKG ses teknolojisi ile gelecek

Hoparlörün üst kısmında AKG logosu var. Bu da ses kalitesinin iyi olacağına işaret ediyor. Bildiğiniz üzere AKG, Samsung'un bünyesinde yer alan Harman'ın bir markası. Galaxy Home Mini sergilenmesine rağmen cihaz hakkında hiçbir şeyin açıklanmaması, çıkış tarihinin pek de yakın olmadığını gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim