Anlık Bildirim

Samsung Gear S3 ve Gear Sport, S Voice yerine Bixby ile güncellenebilir

Samsung'un eski akıllı saatleri, S Voice'in bu yılın sonunda kullanımdan kaldırılmasıyla birlikte tek sesli kontrol yöntemlerini kaybedecekler. Neyse ki Bixby burada imdada yetişecek.

Samsung Gear S3 ve Gear Sport, S Voice yerine Bixby ile güncellenebilir Tam Boyutta Gör

Samsung’un uzun zamandır kullanımda tuttuğu sesli asistan servisi S Voice, Bixby tarafından geçilmişti ve Samsung yatırımları da bu araca yönelmişti. Artık işlevini iyiden iyiye yitiren ve çok da akıllı olmayan asistan, kullanımdan tamamen kaldırılıyor. Bu kaldırılma sırasında Samsung’un Android telefonlarının çoğu yeni Bixby ile güncellenecek olsa da eski sayılabilecek akıllı saatleri Gear S3 ve Gear Sport, boşlukta kalmıştı. 

Samsung’un akıllı saatlerinde telefonlarına kıyasla alternatif sesli asistanlar kurulamıyor oluşu, kullanıcıları bir miktar tedirgin etmeyi başardı. Yazı yazmak ya da saatlerine komut vermek için S Voice’e mahkum olan bu kullanıcılar ise SamMobile raporuna göre Bixby’e sahip olabilir. Samsung’un 2016 ve 2017 model akıllı saatlerine gelecek güncelleme ile tıpkı Galaxy Watch serisinde olduğu gibi Bixby, kullanıcılara eşlik edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim