Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip, Motorola Razr'dan daha ucuz olacak

Sektöre yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Samsung'un yeni katlanabilir telefonu, Motorola Raz 2019'dan daha düşük bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek.

Samsung Galaxy Z Flip, Motorola Razr'dan daha ucuz olacak Tam Boyutta Gör

Kasım ayında tanıtılan Motorola Raz 2019 henüz satışa sunulmadı. Katlanabilir telefonun fiyat etiketi 1.500 dolar. Ancak cihaz hakkında hayal kırıklığı yaratan şey Snapdragon 710 gibi orta sınıf bir işlemciye sahip olması.

Samsung, Şubat ayında Galaxy Z Flip olarak adlandırılması beklenen yeni bir katlanabilir telefon çıkaracak. Son raporlar bu konuda bazı önemli detayları açığa çıkardı. Daha düşük fiyat etiketi ve daha iyi özellikler ile geleceği belirtilen cihazın gelişi, Motorola Razr 2019 için büyük bir darbe olacak.

Samsung Galaxy Z Flip, Motorola Razr'dan daha ucuz olacak Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketiyle alıcıları cezbedecek

INews24 basın kuruluşunun haberine göre, Galaxy Z Flip, 1 milyon won (863 dolar) ile 1.5 milyon won (1.295 dolar) arasında bir fiyat etiketine sahip olacak.

Yani 1.500 dolarlık Motorola Razr'dan daha düşük fiyata satın alınabileceği gibi daha iyi özellikler sunacak. Katlanabilir telefonun lansmandan hemen sonra satışa çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim