Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch 4 serisi, uyku düzenine göre kullanıcıya bir hayvan belirleyecek

Samsung, Galaxy Watch 4 serisi akıllı saatlerine yeni özellikler getiriyor. Kullanıcıların uyku düzenine göre bir hayvanı olacak ve uyku kalitelerini artırması için öneriler verilecek.

Samsung Galaxy Watch 4 serisi, yeni özelliklerine kavuşuyor Tam Boyutta Gör

Samsung'un düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni akıllı saatlerini duyurması beklenmiyor ancak Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic için yeni sağlık ve fitness özellikleri geliyor. Google'la kurulan işbirliğiyle geliştirilen  Wear OS'u çalıştıran akıllı saatler, daha iyi uygulama uyumluluğuna sahip olacak ancak kullanıcıların Google Asistan için biraz daha beklemesi gerekiyor.

Yeni kayış seçenekleri de geliyor

Yayınlanacak yazılım güncellemesiyle gelecek özelliklerden birisi uyku koçluğu olacak. Özellik kapsamında kullanıcıların bir haftalık uyku düzeni takip edilecek ve sonrasında yapılacak olan uyku anketiyle kullanıcıya uyku türünü temsil eden sekiz hayvandan(Kaygısız Aslan, Hassas Kirpi, Gergin Penguen, Güneşten Hoşlanmayan Köstebek, Temkinli Geyik, Uysal Mors, Avdaki Timsah ve Yorgun Köpek Balığı) biri atanacak.

Bu adımların tamamlanmasının ardından kullanıcının uyku kalitesini artırmaya yönelik, kontrol listeleri, uyku makaleleri, meditasyon ve raporlar gibi yardımcı destekler sunulacak ve toplamda bu koçluk programı dört ile beş hafta arasında değişecek.

Yazılım güncellemesiyle kullanıcılar, aynı zamanda abonelik tabanlı bir fitness hizmeti olan Centr adlı üçüncü taraf uygulamada 30 günlük deneme süresine sahip olacak. Bir başka özellik ise koşucular ve bisikletçilerin antrenmanlarından önce mesafeyi, süreyi ve set sayısını belirlemelerine olanak tanıyacak.

Samsung Galaxy Watch 4 serisi, yeni özelliklerine kavuşuyor Tam Boyutta Gör

Google Asistan'ın Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic'e geleceğini doğrulayan şirket kesin bir tarih vermemekle birlikte önümüzdeki aylarda bunun gerçekleşeceğini söyledi. Kullanıcılar Samsung'un kendi Bixby'si veya Google'ın yerel asistanı arasında seçim yapabilecekler.

Son olarak Samsung, akıllı saatlere yeni kayış seçenekleri getirecek. Ayrıca saat yüzlerini daha iyi kişiselleştirmek için daha fazla renk ve dijital saat yazı tipi ekleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4158 kez okundu.
9 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy Watch 4, Samsung Galaxy Watch 4 classic ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim