Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S7 görselleri sızdırıldı

Yeni amiral gemisi Galaxy Tab S7 tablet modeli çift arka kamera, 11 inçlik ekran, nispeten ince ekran çerçeveleri, S-Pen kalem desteği gib özelliklere sahip olacak.

Samsung Galaxy Tab S7 görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Geçen yıl yaz aylarında tablet pazarına amiral gemisi Galaxy Tab S6 modelini sunan Samsung bu yıl ortalarına doğru da Lite versiyonunu pazara çıkarmıştı. Şimdi ise yeni nesle ait görüntüler sızdırıldı.

Galaxy Tab S7 özellikleri ve fiyatı

Galaxy Tab S7 yine firmanın amiral gemisi sınıfında iPad Pro serisine meydan okuduğu bir modeli olacak. Kaynaklar birden fazla görsel ile tablet modelinin dış tasarımını gözler önüne serdi. Görsellere göre geçen yılın tasarım çizgisini devam ettiren Galaxy Tab S7 arka kısımda çift kamera barındırıyor.

11 inçlik bir ekrana sahip olduğu ifade edilen Galaxy Tab S7 modelinin 7760mAh kapasiteli batarya ile uzun kullanım sürelerine imza atması bekleniyor. Yonga seti tarafında ise muhtemelen Snapdragon 865 görüyor olacağız.

S-Pen desteği, arka kısımda kalem için manyetik girinti gibi özelliklerin korunacağı Galaxy Tab S7 için kaynaklar konfigürasyona göre 650$-700$ arasında değişen fiyat etiketleri olacağını tahmin ediyor. Bu sayede iPad Pro için iyi bir alternatif olmaya devam edecek. Modelin Ağustos ayında tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim