Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S6 Lite tanıtıldı: S-Pen desteği ve One UI 2.1

Samsung'un amiral gemisi modelinin kırpılmış ama kritik fonksiyonlarını koruyan tableti Galaxy Tab S6 Lite tanıtıldı. Cihazın fiyat ve işlemci bilgisi verilmese de detayların çoğu belli oldu.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite tanıtıldı: S-Pen desteği ve One UI 2.1 Tam Boyutta Gör

Samsung’un neredeyse akıllı telefon ailesi kadar alengirli olan tabletler serisi, yeni üyesine kavuştu. Geçen aydan bu yana sızıntılarda ortaya çıkan Samsung Galaxy Tab S6 Lite, sonunda resmi olarak ortaya çıktı fakat hâlâ eksik bazı detaylar mevcut.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite tanıtıldı: S-Pen desteği ve One UI 2.1 Tam Boyutta Gör

Firmanın amiral gemisi, yani en iyi Android tableti Galaxy Tab S6’ya yakın fakat daha ekonomik hâle getirilmiş olarak karşımıza çıkan Tab S6 Lite, kutudan S-Pen desteği ve donanımıyla çıkıyor. Cihazın RAM, depolama kapasitesi ve kamera performansı da üst modele kıyasla bir miktar düşürülmüş hâlde. Ekran ise amiral gemisinde olduğu gibi AMOLED değil LCD bir panelden oluşuyor.

İşlemci

Bilinmeyen sekiz çekirdekli birim - 1.7GHz (2.3GHz turbo)

RAM

4GB

Depolama

64GB veya 128GB (microSD kart desteği)

Ekran

10.4" 2000 x 1200 LCD

S-Pen

Evet

Arka Kamera

8MP, 1080p @ 30FPS

Ön Kamera

5MP

Bağlantı

USB Type-C, 3.5mm kulaklık jakı, 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi, Bluetooth 5.0

Yazılım

Android 10 (One UI 2.1)

Boyutlar

244.5 x 154.3 x 7.0mm, 467g

Cihazın donanımsal fonksiyonlarının yanında sunduğu ekstralar arasında uyumlu Samsung telefonlardan çağrı ve mesaj yönlendirme gibi ekosistem içi özellikler yer alıyor.

Samsung’un tanıtımı cihazın çoğu detayını ortaya çıkarmış olsa da hâlâ fiyat ve Galaxy Tab S6 Lite modelinin hangi pazarlarda satışa sunulacağını belirtmiyor. Önceki söylentilere göre tabletin fiyatının 400 dolar civarında olmasını bekleyebiliriz. Apple’ın yeni iPhone SE modelinin de 400 dolar etikete sahip olmasına karşın ülkemizde 5299 TL fiyatla satılmasını hesaba katarsak umarız Samsung fiyatlandırmada biraz daha açık ve uyumlu bir yaklaşım sergiler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim