Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24 serisi Ocak ayında piyasaya sürülebilir

Samsung, Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra'dan oluşan Galaxy S24 serisini Unpacked 2024 etkinliği aracılığıyla Ocak ayında piyasaya sürebilir. İşte detaylar: 

Samsung Galaxy S24 serisi Ocak ayında piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Samsung, yeni Galaxy S serisi ürünlerini genellikle Şubat ayında gerçekleştirdiği Unpacked etkinliklerinde piyasaya sürmekte. Ancak ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, Galaxy S24 serisini biraz daha erken tanıtabilir.

Galaxy S24 serisinin tanıtılacağı Unpacked 2024 etkinliği, Ocak ayında gerçekleşebilir

Çinli bir tipsterın yaptığı paylaşım Unpacked 2024 etkinliğinin Ocak ayında gerçekleştirilebileceğini ortaya çıkardı. Ocak ayında gerçekleşmesi beklenen bir lansman ise şaşırtıcı değil. Çünkü Galaxy S22 ve Galaxy S23 Şubat ayında duyurulurken, Galaxy S21 Unpacked etkinliği ise 14 Ocak'ta gerçekleşmişti.

Samsung Galaxy S24 serisi Ocak ayında piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör
2023 itibariyle yüzyüze etkinliklerine kaldığı yerden devam eden Samsung'un Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra'dan oluşan serisi için beklentiler yüksek. Serinin beklenen özelliklerine kısaca değinecek olursak Galaxy S24+'ın bazı bölgelerde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ile gelmesi beklenirken bazı bölgeler içinse Exynos 2400 ile gelmesi bekleniyor.

Serinin en üst cihazı Samsung Galaxy S24 Ultra ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 platformundan güç alacak. Son olarak 6,8 inçlik QHD+ LTPO OLED ekranında 120Hz değişken yenilenebilir tazeleme hızı sunması beklenen cihaz, 45W hızlı şarj destekli 5.000mAh batarya ile kutudan çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim