Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S23 serisinin dokunmatik problemi için Google'ı suçladı ve çözümü açıkladı

Samsung, Galaxy S23 serisi için One UI 6.1 güncellemesini yayınladıktan sonra bazı kullanıcılar dokunmatik ekran problemi yaşamaya başladı. Samsung, sorunun geçici çözümünü açıkladı.
Samsung, Galaxy S23'ün dokunmatik probleminin çözümünü açıkladı Tam Boyutta Gör
Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy S23 serisi için One UI 6.1 güncellemesini yayınladı. Güncellemenin ardından birçok kullanıcı dokunmatik ekran problemi yaşamaya başladı. Bazı kullanıcılar dokunmatik ekranın dokunmalara tepki vermediğini ve ekrana birkaç kez basmak zorunda kaldıklarıyla ilgili şikayetlerini dile getirdi.

Sorun, Google uygulamasından kaynaklanıyor

Samsung sorunu kabul etti. Şirkete göre sorun, ana ekranın en solunda bulunan Google'ın Keşfet akışından kaynaklanıyor. Samsung, Google'ın sorunun farkında olduğunu ve çözmek için çalıştığını açıkladı. Şirket sorun çözülene kadar kullanıcılara geçici bir çözüm sundu.

Bu çözüme göre kullanıcıların Google uygulamasının verilerini temizlemesi ve ardından cihazı yeniden başlatması gerekiyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra dokunmatik ekranın tüm dokunuşları doğru şekilde algılaması gerekiyor. Google uygulamasının verilerini temizlemek için Ayarlar > Uygulamalar > Google > Depolama'ya gidip Verileri Temizle'ye tıklamanız gerekiyor. Bu işlemden sonra Google hesabınıza tekrar giriş yapmanız gerekebilir. Google, sorunu Google uygulamasına yapacağı güncellemeyle çözecektir, dolayısıyla Play Store'da otomatik güncellemeleri etkinleştirmenizi öneriyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim