Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S20 Ultra'daki yeşil ekran sorununu çözecek

Galaxy S20 Ultra için yayınlanan Nisan güncellemesi cihazda yeşil ekran sorunu çıkmasına neden olmuştu. Konuyla ilgili harekete geçen Samsung yakında gerekli düzeltmeyi yaparak problemi giderecek.

Samsung, Galaxy S20 Ultra'daki yeşil ekran sorununu çözecek Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce yayınlanan bir yazılım güncellemesi bazı Galaxy Note 9'ların ekranında sararma sorunu meydana gelmesine neden olmuştu. Daha sonra Galaxy S20 Ultra sahipleri de benzer bir problemle karşılaştı.

Note 9'un akıbetinin ne olacağı henüz belli değil ancak Samsung'un en son amiral gemisi S20 Ultra'daki yeşil ekran sorununu giderecek bir güncelleme üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Samsung, Galaxy S20 Ultra'daki yeşil ekran sorununu çözecek Tam Boyutta Gör

Kullanıcılar düzeltme bekliyor

Sorunun yazılımsal olduğu ortada ancak tam olarak neden kaynaklandığı belli değil. Galaxy S20 Ultra'daki problem erkan tazeleme oranı 120 Hz'deyken ve parlaklık %30'un altına düşünce kendini gösteriyor. Ayrıca bu sorun genellikle Exynos işlemcili modellerde görülüyor.

Birçok kişinin Galaxy S20 Ultra'yı satın almasının en büyük nedenlerinden biri 120 Hz tazeleme oranı sunmasıydı. Kullanıcıların 1.400 dolar ödeyerek aldıkları telefonda bu özelliği sorunsuz bir şekilde kullanamamaları üzücü. Şu an için tek tesellileri ise Samsun'un harekete geçmiş olması.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim