Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S20 serisi, yeni yazılım güncellemesi aldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S20 serisi için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme paketi kamera iyileştirmeleri ve güvenlik yaması barındırıyor.

Samsung Galaxy S20 serisi, yeni yazılım güncellemesi aldı Tam Boyutta Gör

Samsung, Galaxy S20 serisi için yeni bir güncelleme paketi yayınladı. Temmuz güvenlik yaması ile birlikte gelen güncelleme, cihazların kamera yetenklerini de iyileştiriyor.

Kamera yeteneklerini artırıyor

Teknoloji devi, Galaxy S20 güncelleme paketini ilk olarak Güney Kore'de dağıtmaya başladı ev güncellemeye dair ilk ekran görüntüleri bir kullanıcıdan geldi. G98xNKSU1ATFD sürüm numarasıyla gelen güncelleme paketi 386.35 MB boyutunda. Kısa bir süre içinde tüm kullanıcılara dağıtılması beklenen güncellemeyi, cihazınıın Ayarlar-Yazılım Güncellemesi menüsünden manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Samsung Galaxy S20 serisi, yeni yazılım güncellemesi aldı Tam Boyutta Gör

Galaxy S20 serisine gelen yeni güncelleme, daha iyi yakınlaştırma yetenekleri (zoom) ve iyileştirilmiş video sabitleme gibi kamera ayarlarını getiriyor. Ayrıca, ses kayıt uygulaması üzerinden ses kaydederken artık Bluetooth mikrofon da kullanabilme şansınız olacak. Tüm bunlara ek olarak otomobil bilgi eğlence sistemiyle entegrasyon sunan MirrorLink desteğinin de yeni güncellemeye birlikte sonlandırıldığını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim