Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S20 FE modelinde dokunmatik sorunları başladı

Samsung Galaxy S20 FE kullanıcıları dokunmatik ekranın hareketleri birbirine karıştırdığı veya hayalet dokunuşlar yapmaya başladığı şeklinde şikayetlerde bulunuyor.

Samsung Galaxy S20 FE modelinde dokunmatik sorunları başladı Tam Boyutta Gör

Samsung’un Galaxy Note 7 dönemi sonrasında ilk kez yer verdiği Fan Edition yani FE amiral gemisi sürümleri; yeni dönemde firmanın üst seviyedeki en önemli silahları olmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte sorunlar da yok değil.

Galaxy S20 FE ekran sorunu

Samsung’un daha uygun fiyatlı amiral gemisi olarak hazırladığı ve ülkemizde de 6499TL fiyat etiketi ile satışa sunulan Galaxy S20 FE akıllı telefon modelinde dokunmatik sorunları ortaya çıkmaya başladı.

Reddit ve Samsung forumlarında paylaşılan şikayetlere göre bazı dokunmatik ekranlar sürükleme ve dokunma hareketlerini birbirine karıştırıyor. Bazıları ise dokunmaya cevap vermiyor veya hayalet dokunuşlar ortaya çıkıyor.

Sorunlar bazı test birimlerinde de görülmüş ancak şimdilik belirli bir kitleyle sınırlı olduğu düşünülüyor. Henüz Samsung tarafından bir açıklama yapılmadığı için sorun donanım taraflı mı yoksa yazılım taraflı mı belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim