Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S20 FE’yi unutmadı: Yeni güncelleme Image Clipper’ı getiriyor

Android tarafında güncelleme konusunda liderliğini koruyan Samsung, önceki nesil cihazlarını geride bırakmıyor. Yeni güncelleme ile Galaxy S20 FE, Galaxy S23 serisinin özelliğine kavuşuyor.
Samsung Galaxy S20 FE için yeni bir güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör
Son yıllarda izlediği güncelleme politikası ile Android pazarında liderlik koltuğuna oturan Samsung, geçmiş nesil cihazları için de önemli adımlar atıyor. 2020 yılının sonlarında tanıtılan ve yılın en uygun fiyatlı amiral gemisi olarak görülen Galaxy S20 FE, firmanın yeni güncellemesi ile Galaxy S23 serisi ile tanıtılan Image Clipper özelliğine kavuşuyor.

Galaxy S20 FE geride bırakılmadı

Galeri ve Samsung Internet uygulamasındaki görsellerden obje seçmeyi sağlayan Image Clipper, Galaxy S23 serisi ile tanıtılmıştı. Geçtiğimiz aylarda Galaxy S21 FE cihazlarına eklenen bu özellik, şimdi de Galaxy S20 FE’ye geliyor.

Samsung Galaxy S20 FE için yeni bir güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör
Nisan 2023 güvenlik yamasını barındıran G781BXXU5HWCH kod adlı güncelleme, şimdilik bazı Avrupa ülkelerinde 5G model için yayınlanmış durumda. Bu güncelleme, bahsi geçen ülkelerde sevilen Image Clipper’ı beraberinde getiriyor. Önümüzdeki haftalarda küresel olarak yayınlanacak olan güncelleme, her pazara bu özelliği getirmeyebilir. Eğer Galaxy S20 FE kullanıyorsanız, düzenli olarak güncellemeleri kontrol etmenizi öneririz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim