Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S20+, DxOMark sıralamasında 10'uncu oldu

DxOMark, uzun zamandır beklenen Samsung Galaxy S20+ incelemesini sonunda yayınladı. Amiral gemisi telefon genel kamera performansıyla sıralamada 10'uncu olabildi.

Samsung Galaxy S20+, DxOMark sıralamasında 10'uncu oldu Tam Boyutta Gör

DxOMark laboratuvarı uzmanları, kullanıcıların uzun zamandır test edilmesini beklediği Samsung Galaxy S20+ modelinin kamera incelemesini yayınladı.

Amiral gemisi telefonun fotoğraf çekim kalitesine 127 puan verilirken, video performansına ise sadece 100 puan layık görüldü. Sonuç olarak cihaz en iyi kameralı akıllı telefonlar sırlamasında 118 puanla 10'uncu oldu.

Samsung Galaxy S20 Ultra'nın 122 puanla listenin 7'nci sırasında yer aldığını belirtelim. Akıllı telefon 1.400 dolar fiyat etiketine sahip. Galaxy S20+ ise 1.200 dolara satılıyor. Samsung Türkiye fiyatlarının ise sırasıyla 12.499 TL ve 9.299 TL olduğunu hatırlatalım.

Samsung Galaxy S20+, DxOMark sıralamasında 10'uncu oldu Tam Boyutta Gör

DxOMark'ın Galaxy S20+ incelemesinde şu ifadelere yer verildi:

"Görüntü kalitesi birçok açıdan daha pahalı S20 Ultra karşılaştırılabilir. Ultra geniş açılı kamerası ve bokeh çekimleri özellikle iyi; pozlama ve renk neredeyse tüm aydınlatma koşullarında ve tüm kameralarından mükemmel.

Otomatik odaklama doğru ve güvenilir, detaylar da iyi. Bununla birlikte ana 12 megapiksel görüntü sensörü diğer birinci sınıf akıllı telefonlardaki daha modern sensörlere kıyasla gürültü giderme ve doku konusunda o kadar iyi değil.

Zoom kamerası ise daha uzun odak uzaklığına sahip telefoto lenslerle donatılmış cihazlardaki kadar iyi performans göstermiyor."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6471 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S20+, dxomark ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim