Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10 modelleri, kararlı Android 10 sürümünü almaya başladı

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy S10 kullanıcılarının uzun süredir bekledikleri haberi duyurdu ve cihazlara kararlı Android 10 sürümünü dağıtmaya başladı.

Samsung Galaxy S10 modelleri, kararlı Android 10 sürümünü almaya başladı Tam Boyutta Gör

Samsung, Galaxy S10 serisi için kararlı Android 10 yapısını piyasaya sürdü. Şirket daha önce yayınladığı güncelleme planında, akıllı telefon modellerinin bu yıl Android 10 güncellemesi almayacağını duyurmuştu ve bu gelişme sürpriz olarak nitelendirilebilir.

Şimdilik Almanya'da dağıtılıyor

Samsung Galaxy S10 modellerine dağıtılmaya başlanan yeni Android sürümü, beta programına katılanlar için yaklaşık 140 MB ve diğer kullanıcılar için ise 2 GB boyutuna yakın. One UI 2.0 ile birlikte gelen güncelleme, Android 10 özellikleri ve Aralık 2019 güvenlik düzeltme eki de barındırıyor.

Samsung Galaxy S10 modelleri, kararlı Android 10 sürümünü almaya başladı

Şimdilik Almanya'daki kullanıcılara dağıtıldığı belirtilen güncellemenin, kısa bir süre içinde tüm kullanıcılara ulaşması planlanıyor. Eğer henüz güncelleme bildirimi almadıysanız, manuel olarak kontrol etmek için cihazınızın Ayarlar-Yazılım Güncellemeleri menüsünü kontrol edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim