Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy M31 modelini resmen duyurdu: 64MP kamera, 6.000 mAh pil

Güney Koreli teknoloji devi, orta segment akıllı telefon modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Şirketten yapılan resmi açıklamaya göre Galaxy M31, 25 Şubat tarihinde tanıtılacak.

Samsung, Galaxy M31 modelini resmen duyurdu: 64MP kamera, 6.000 mAh pil Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz Şubat ayında Galaxy M30'u, Eylül ayında da M30s modellerini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise şirketin resmi Hindistan sitesinde, Galaxy M31'le ilgili detaylar ve lansman tarihi paylaşıldı.

Yüksek pil kapasitesi

Samsung yeni akıllı telefon modeli Galaxy M31'i, 25 Şubat tarihinde tanıtacağını duyururken, cihazın 64MP ana sensör olmak üzere dört arka kameraya sahip olacağını açıkladı. Parmak izi sensörünün de arka panelde yer aldığı Galaxy M31, 6.000 mAh kapasiteli devasa pili ile de dikkat çekiyor. Ayrıca SAMOLED ekranla gelecek olan cihazda küçük bir çentiğin yer aldığını da belirtelim.

Samsung, Galaxy M31 modelini resmen duyurdu: 64MP kamera, 6.000 mAh pil Tam Boyutta Gör

Daha önceki sızıntılara göre Galaxy M31, Snapdragon 665 veya Exynos 9611 yonga seti ile güçlendirilecek. Ana kameraya ek olan diğer üç kameranın ise ultrageniş, derinlik sensörü ve makro lens şeklinde olacağı ifade ediliyor. Cihazın hangi fiyat etiketiyle raflara çıkacağı ise henüz açıklanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim