Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M01s geliyor

Giriş seviyesinde varlığını arttırmaya kararlı olan Samsung birbiri ardına yeni modeller hazırlıyor. Galaxy A10s, Galaxy A01 Core, Galaxy M01’den sonra Galaxy M01s geliyor.

Samsung Galaxy M01s geliyor Tam Boyutta Gör

Galaxy A ve Galaxy M serilerinde giriş seviyesi modelleri de unutmayan Samsung yavaş yavaş çıtayı indirmeye devam ediyor. Galaxy A10s, Galaxy A01 Core, Galaxy M01 gibi modellerle yetinmeyen firma Galaxy M01s modelini hazırlıyor.

Galaxy M01s özellikleri

Galaxy M01s hem Hindistan Standartlar Bürosu, hem TUV Rheinland hem de Google Play konsolunda ortaya çıktı. SM-M017F/DS model numarasına sahip olan cihaz Samsung Galaxy M01sGalaxyA10s şeklinde bir tanımlaya sahip. Bu bakımdan GalaxyA10s modelinin bölgeye göre bir versiyonu mu olacak merak konusu.

Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy M01s modelinde HD çözünürlükte ekran, Helio P22 yonga seti, 2GB/3GB RAM, Android 9 işletim sistemi, 4000mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler yer alıyor. Bu haliyle Galaxy M01 ile yonga seti hariç hemen hemen benzer gibi görünüyor.

Şimdilik Galaxy M01s ne zaman resmiyet kazanacak belli değil ancak kaynaklar 134$ civarında bir fiyat etiketi beklentisine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim