Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M01'in görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı

Samsung'un önümüzdeki ay piyasaya süreceği yeni giriş seviyesi telefonu detaylandı. Galaxy M01 isimli modelin görüntüleri ve teknik özellikleri internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy M01'in görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy M01'in tasarımı ve teknik özellikleri hakkında ilk detaylı bilgiler ortaya çıktı. Akıllı telefonun kullanım kılavuzunda yer alan bazı sayfalar internete sızdırıldı.

Galaxy M01, 13 megapiksel (f/2.2) ve 2 megapiksel (f/2.4) sensör kombinasyonundan oluşan çift arka kamera sistemiyle gelecek. Ön tarafında ise 5 megapiksel (f/2.2) selfie kamerası görev yapacak.

Samsung Galaxy M01'in görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de netleşti

Samsung'un yeni telefonu 1560 × 720 piksel çözünürlüğe sahip 5.71 inç ekran taşıyacak. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 439 yonga seti, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanıyla geleceğini belirtelim. Cihaz, 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek.

Kutudan Android 10 tabanlı Samsung One UI arayüzü ile çıkacak telefon Dolby Atmos desteği de sunacak. Samsung Galaxy M01'in 118 dolar gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Haziran ayında Hindistan'da piyasaya sürülecek telefonun diğer pazarlara gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim