Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Home Mini'yi CES 2020'de sahneye çıkaracak

Geçen yıl tanıttığı Galaxy Home'u hala piyasaya sürmeyen Samsung akıllı hoparlörün daha küçük versiyonu olan Galaxy Home Mini'yi CES 2020'de sergileyecek.

Samsung, Galaxy Home Mini'yi CES 2020'de sahneye çıkaracak Tam Boyutta Gör

Samsung, Galaxy Home Mini adlı akıllı hoparlörünü Ocak ayında düzenlenecek CES 2020 fuarına getirecek. Geçen yıl tanıtılan Galaxy Home'un daha küçük versiyonu olarak tasarlanan cihaz 2019 Samsung Geliştirici Konferansı'nda sergilenmişti.

Güney Koreli şirket tıpkı Galaxy Home'da olduğu gibi akıllı hoparlörün ne zaman piyasaya sürüleceği ve nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Samsung, Galaxy Home Mini'yi CES 2020'de sahneye çıkaracak Tam Boyutta Gör

Galaxy Home konusunda soru işaretleri var

Galaxy Home Mini'nin CES 2020'de sergilenecek olması fuardan hemen sonra satışa sunulacağı anlamına gelmiyor. Zira henüz 2018'de tanıtılan Galaxy Home modelinin çıkış tarihi hakkında bile net bir bilgi yok.

Aslına bakılırsa bir yıldan fazla bir süre önce lanse edilen Galaxy Home'un piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusunda büyük şüpheler var. Belki de Samsung sonunda sadece Galaxy Home Mini'yi piyasaya sürecek. Bekleyip göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim