Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Buds Pro kutusuyla birlikte görüntülendi

Samsung'un Galaxy S21 serisi ile birlikte tanıtmaya hazırlandığı yeni kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds Pro, kutusu ve aksesuarları ile ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Buds Pro kutusuyla birlikte görüntülendi Tam Boyutta Gör

Samsung, 14 Ocak tarihinde yeni Galaxy Buds Pro tamamen kablosuz kulaklık modeli ile birlikte amiral gemisi Galaxy S21 akıllı telefonlarını duyurmaya hazırlanıyor.

Slashleaks, Samsung Galaxy Buds Pro'nun ilk gerçek fotoğraflarını yayınlayarak kulaklıkların kendisini, şarj kutusunu, kullanım kılavuzunu ve ana özellikleri listeleyen ambalajı yayınladı. Her kulaklıkta iki hoparlör yer alacak: düşük frekanslı 11 mm ve yüksek frekanslı 6.5 mm. Suya karşı dayanıklılığı gösteren IPX7 sertifikasına sahip olan Samsung Galaxy Buds Pro, aynı anda iki cihazla kullanılabiliyor.

Samsung Galaxy Buds Pro kutusuyla birlikte görüntülendi Tam Boyutta Gör

5 ila 18 saat çalışma süresi

Ambalaj, aktif bir gürültü önleme teknolojisinin varlığını doğruluyor ve cihazın Dolby Atmos ve SoundAlive teknolojileri için de desteğe sahip olması bekleniyor. Kulaklıkların batarya kapasitesinin 61 mAh  ve kasanın batarya kapasitesinin ise 472 mAh olacağı da sızan bilgiler arasında.

Kulaklıkların yeniden şarj edilmeden çalışma süresi 5 saat ila 18 saat (aktif gürültü önleme devredeyken) arasında. Kutudan ayrıca bir şarj kablosu ve üç çift değiştirilebilir kulaklık ucu çıkacak. Son olarak Galaxy Buds Pro'nun 230 euro fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesinin beklendiğini de söyleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim