Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Buds+ ilk yazılım güncellemesini aldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz haftalarda tanıttığı kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds+, çeşitli hata düzeltmelerinin olduğu ilk yazılım güncellemesini aldı.

Samsung Galaxy Buds+ ilk yazılım güncellemesini aldı Tam Boyutta Gör

Samsung, 11 Eylül'de düzenlediği lansman etkinliğiyle birlikte tanıttığı Gerçek Kablosuz Stereo (TWS) kulaklık modeli Galaxy Buds+ için ilk yazılım güncellemesini dağıtmaya başladı.

Daha fazla bölgeye de dağıtılacak

R175XXUOATB5 sürüm numarası ve 1.2 MB boyutuna sahip güncelleme ile birlikte Samsung Galaxy Buds+ modellerindeki beyaz gürültü sorununun düzeltildiği ve cihazın daha kararlı bir şekilde çalışmasını amaçlayan güncellemelerin yapıldığı ifade ediliyor. Yazılım güncellemesi şimdilik Almanya ve Güney Kore'deki kullanıcılara sunulmuş durumda.

Samsung Galaxy Buds+ ilk yazılım güncellemesini aldı Tam Boyutta Gör

Diğer hata düzeltmeleri arasında, cihazı ilk satın alan kullanıcılar tarafından bildirilen eşleştirme ve bağlantı kesilme problemlerinin de olduğu açıklandı. Güncellemenin önümüzdeki haftalarda daha fazla bölgede yayınlanması bekleniyor. Galaxy Buds+ kulaklıkların, eşleştirilmiş akıllı telefona yüklenen Galaxy Wearable uygulaması ile güncellendiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim