Anlık Bildirim

Uygun fiyata ANC deneyimi sunan Samsung Galaxy Buds 2 tanıtıldı

Samsung'un uygun fiyatlı yeni kablosuz kulaklık modeli tanıtıldı. Galaxy Buds 2, uygun fiyata aktif gürültü engelleme ve cihazlar arası hızlı geçiş özellikleri sunuyor.

Samsung Galaxy Buds 2 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Samsung’un kablosuz Bluetooth kulaklığı Galaxy Buds+’ın geliştirilmiş versiyonu Galaxy Buds 2 bugün tanıtıldı. Daha önce sadece Pro modelde bulunan Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği Galaxy Buds 2 ile birlikte daha uygun fiyata sunuluyor.

Galaxy Buds 2 özellikleri

Galaxy Buds 2, dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Siyah, beyaz, mor ve yeşil renklerde satın alınabiliyor.

Galaxy Buds 2, tasarım olarak Galaxy Buds Pro’ya epey benziyor. Pro’dan daha küçük ve daha hafif yapıya sahip. Samsung, bu kulaklığın bugüne kadar ürettiği en hafif ve en küçük kablosuz kulaklık olduğunu söylüyor.

Samsung Galaxy Buds 2 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Kulaklıkta tıpkı önceki modelde olduğu gibi 2 yönlü dinamik hoparlöre yer verilmiş. Birer woofer ve birer tweeter yer alıyor. Sürücü boyutu konusunda henüz açıklama yapılmadı. Tanıtım sayfasında sesin “dengeli” olmasına vurgu yapılmış. Mobil uygulamada 6 farklı ekolayzer seçeneği bulunuyor. 

Aktif gürültü engelleme için üçer adet mikrofon kullanılıyor. Mikrofondaki geliştirmeler sayesinde sesli görüşme deneyimi artırılmış. ANC modunda arka plandaki gürültüyü yüzde 98'e kadar azaltabildiği ifade ediliyor.

Samsung Galaxy Buds 2 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Dışarıdaki sesi içeriye veren şeffaf mod özelliği kullanıcıya sunuluyor. Dışarıdaki sesi içeriye veren şeffaf modu da bulunuyor. Ayrıca kutudan çıkan kulaklık silikonlarından hangisinin kulağınıza uygun olduğunu otomatik olarak test eden "Kulaklık Testi" isminde bir özellik sunuluyor. Kulak silikonlarını taktıktan sonra Galaxy Wearable uygulaması üzerinden test yapabilirsiniz. Bu özelliğe ek olarak Auto Switch isminde bir özellikten bahsedildi. Cihazlar arası hızlı geçiş yapıyor. Ayrıca örneğin kulaklığı tablet bilgisayarınıza ve telefonunuza bağladınız. Tablette bir şey dinlerken telefonunuza çağrı geldi. Otomatik olarak telefona geçiş yapıyor ve çağrıyı anında yanıtlayabiliyorsunuz.

Samsung Galaxy Buds 2 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Galaxy Buds 2’nin kulaklıkları 61 mAh bataryaya, şarj kutusu ise 472 mAh kapasitede bataryaya sahip. ANC aktifken 5 saat, şarj kutusuyla beraber toplam 20 saat dinleme deneyimi sunuyor. ANC kapalıyken 7,5 saat, şarj kutusuyla beraber 29 saate kadar müzik dinleyebileceksiniz. Suya ve tere karşı IPX2 seviyesinde dayanıklılık sergiliyor.

Galaxy Buds 2 fiyatı ve çıkış tarihi

Galaxy Buds 2'nin Türkiye fiyatı 999 TL olarak açıklandı. Türkiye'deki satış tarihi bilinmiyor. Yurt dışında €149/£139 fiyatı ile ön siparişe açıldı. 27 Ağustos’ta sevkiyata başlanacak.

Galaxy Buds 2 Teknik özellikleri:

  • Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ve ambiyans modu
  • Ağırlık: Her bir kulaklık 5 gram, şarj kutusu 41,9 gram
  • Bluetooth 5.2
  • 3 mikrofon
  • 61mAh (kulaklık başıına), 472mAh (şarj kutusu)
  • Kullanım süresi: 5 saat, Şarj kutusuyla beraber toplam 15 saat (ANC açık)
  • USB-C & Qi kablosuz şarj
  • IPX2
  • 17x20,9x21,1mm, 5g (kulaklık)
  • 50x50,2x27,8mm, 41.2g (şarj kutusu)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim