Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A71, One UI 2.5 güncellemesi aldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon modellerini One UI 2.5 sürümüne güncellemeye devam ediyor. Yeni arayüz güncellemesini alan son cihaz ise Galaxy A71 modeli oldu.

Samsung Galaxy A71, One UI 2.5 güncellemesi aldı Tam Boyutta Gör

Samsung, bir grup akıllı telefonu için One UI 2.5 güncellemesini yayınladı ve şirketin en yeni özel Android arayüzünün tadına artık Galaxy A71 kullanıcıları da varabilecek.

Yeni özellikler ve hata iyileştirmeleri sunuyor

Galaxy A71 modelleri için yayınlanan arayüz güncellemesi, güvenlik yaması sürümünü Ekim 2020'ye yükseltiyor ve cihazlara Her Zaman Açık Ekran için Bitmoji Çıkartmaları, Mesajlar için SOS konum paylaşımı gibi yeni özelliklerin yanı sıra, Kamera uygulaması, Samsung Klavye ve Wi-Fi bağlantısı için iyileştirmeler getiriyor.

Samsung Galaxy A71, One UI 2.5 güncellemesi aldı Tam Boyutta Gör

A715FXXU3ATI8 sürüm numarası ile gelen One UI 2.5 güncellemesi, yaklaşık 1 GB'lık bir dosya boyutuna sahip. Farklı kıtalardaki onlarca ülkede dağıtılmaya başlandı ve bir veya iki hafta içinde tüm Galaxy A71 birimlerine ulaşması gerekiyor. Eğer güncellemenin cihazınıza ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek istiyorsanız, telefonunuzdaki Ayarlar > Yazılım güncelleme menüsüne giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol etme şansınız mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim