Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A11'in fiyat etiketi belli oldu

Mart ayında resmiyet kazanan Samsung Galaxy A11'in fiyat etiketi açıklanmamıştı. Bütçe dostu akıllı telefonun nasıl bir fiyatla satışa sunulacağı netleşti.

Samsung Galaxy A11'in fiyat etiketi belli oldu Tam Boyutta Gör

Samsung, bütçe dostu Galaxy A11'i geçtiğimiz Mart ayında tanıtmıştı. Güney Koreli şirket şimdi de akıllı telefonun fiyat etiketine netlik kazandırdı.

Galaxy A11'in 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip versiyonu Taylan'da 163 dolara satılmaya başlandı. Akıllı telefonun ne zaman Avrupa pazarında piyasaya sürüleceği belli değil. Ancak bu ay sonuna kadar gelebileceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy A11'in fiyat etiketi belli oldu Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy A11 Özellikleri

Kısaca hatırlatmak gerekirse cihaz, 1560 × 720 piksel çözünürlükte 6.4 inç Infinity-O ekran, arka tarafa yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, 15 watt hızlı şarj destekli 4.000 mAh pil ve USB-C bağlantı noktası içeriyor.

Gücünü 1.8 GHz saat frekansına sahip 8 çekirdekli işlemcisinden alan Galaxy A11'in arka panelinde 13 megapiksel + 2 megapiksel + 5 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü kamera sistemi var. Ön tarafında ise 8 megapiksel selfie kamerası görev yapıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim