Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A01 tanıtıldı

Yeni Galaxy A 2020 serisini kısa bir süre önce lanse eden Samsung bugün ise sessiz sedasız ilginç bir model daha duyurdu. Samsung Galaxy A01 giriş ve orta seviyeyi harmanlıyor.

Samsung Galaxy A01 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Samsung’un bir süredir merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy A01 tanıtıldı. Giriş seviyesi özellikler beklenirken Samsung Galaxy A01 kendisini biraz daha yukarıya konumlandırıyor.

Samsung Galaxy A01 özellikleri

Samsung Galaxy A01 modelinde 5.7 inçlik 1540x720 piksel çözünürlüğünde bir ekran bizi karşılıyor. Infinity-V çentik ile telefon kendi çapında çerçevesiz bir yapıya sahip olmuş. Gövde polikarbonat alaşımdan imal edilirken hoparlör arka kısımda. Parmak izi okuyucu ise yer almıyor.

Telefona 4+4 formatında çalışan 8 çekirdekli bir işlemci güç veriyor. Sisteme 6GB/8GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi eşlik ediyor. Depolama hafıza kartları ile genişletilebiliyor.

Arka kısımda 13MP+2MP çözünürlüğünde çift kamera yer alırken ön kısımda ise 5MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. 3000mAh kapasiteli batarya hızlı şarj desteğine sahip değil. FM radyo özelliği varken NFC özelliği mevcut değil.

Samsung yeni modelinde ekran, batarya ve kameradan kısarak işlemci ile bellek tarafına biraz daha ağırlık vermiş gibi görünüyor. Galaxy A01 modeli için henüz bir fiyat açıklanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7669 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy a01 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim