Anlık Bildirim

Samsung Exynos 1000, AMD GPU ile gelebilir

Güney Koreli teknoloji devinin yaklaşan yonga seti Exynos 1000'in, AMD GPU'su ile gelebileceği belirtiliyor. Geçtiğimiz yıl iş birliği yapan iki şirketin ilk ortak ürünü Exynos 1000 olabilir.

Samsung Exynos 1000, AMD GPU ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Yaklaşık bir yıl önce Samsung ve AMD, Güney Koreli şirketin gelecekteki mobil işlemcilerinde yer alacak grafik işlemci birimi konusunda iş birliği yaptıklarını duyurmuşlardı. Geçen süre içerisinde AMD GPU'su ile gelen ilk işlemcinin  Exynos 990 olması bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi.

2020'nin sonlarında tanıtılacak

Yayınlanan yeni bir raporda 5nm Exynos 1000 yonga setinin, AMD teknolojisine dayanan yeni bir GPU'ya sahip olacağı belirtiliyor. Buna ek olarak Exynos 1000 işlemci ve AMD GPU ile gelecek olan ilk Samsung akıllı telefon modelinin ise Galaxy S20'nin önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek halefi olacağı kuvvetle muhtemel. Şimdilik RDNA-Exynos kod adına sahip AMD GPU'nun GFXBench testinde ortaya çıktığı da bildiriliyor.

Samsung Exynos 1000, AMD GPU ile gelebilir

Puan karşılaştırmalarında ise AMD'nin GPU'sunun, Snapdragon 865'in Adreno 650 GPU'sunu aştığı belirtilmiş. Yayınlanan tabloda iki grafik işlemci biriminin performansını görebilirsiniz. Exynos 1000 yonga setinin yılın dördüncü çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Ancak bu işlemciden önce Samsung'un Exynos 992 adlı başka bir amiral gemisinin piyasaya süreceği belirtilmiş. Bu işlemci de yaklaşmakta olan Galaxy Note 20 serisine güç verecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4914 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, amd ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim