Anlık Bildirim

Samsung'dan Fan Edition tablet geliyor: Galaxy Tab S7 FE

Samsung'un yeni bir Fan Edition cihazı piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Ancak bu kez bir akıllı telefondan bahsetmiyoruz.

Samsung'dan Fan Edition tablet geliyor: Galaxy Tab S7 FE Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Fan Edition" serisi altında tablet sunmaya hazırlanıyor. Google Play Console veritabanında SM-T737 ve SM-T736B model numaralı iki cihazla ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı.

Tabletlerin piyasaya Galaxy Tab S7 FE ismiyle giriş yapacağı bildiriliyor. Modellerden biri 5G bağlantısını destekleyecek. Google Play Console listesi yakında piyasaya sürülmesi beklenen tabletin temel özelliklerini ortaya koyuyor.

Samsung'dan Fan Edition tablet geliyor: Galaxy Tab S7 FE Tam Boyutta Gör

Muhtemel özellikleri

Galaxy Tab S7 FE, sekiz çekirdekli Snapdragon 750G platformundan güç alacak. Ayrıca 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran taşıyacak. S Pen kalem desteği, 4 GB RAM ve Android 11 işletim sistemi de sızdırılan diğer detaylar arasında.

Samsung'dan Fan Edition tablet geliyor: Galaxy Tab S7 FE Tam Boyutta Gör

Samsung'un Fan Edition serisi tabletlerinin diğer özellikleri ve çıkış tarihi belli değil. Önümüzdeki günlerde Galaxy Tab S7 FE ile ilgili daha fazla somut bilgiye sahip olmayı bekliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim