Anlık Bildirim

Samsung da iç mekan bitki yetiştirme sistemi geliştirdi

Şartlar gereği iç mekanda bitki yetiştirmek durumunda olan işletmeler veya Ar-Ge merkezleri için Samsung, otomatik olarak sıcaklık ve su ayarı yapabilen dolabını tanıttı.

Samsung da iç mekan bitki yetiştirme sistemi geliştirdi Tam Boyutta Gör

CES 2020 fuarında iç mekanda bitki yetiştirme amacıyla gerekli şartları otomatik ve akıllı olarak sağlayabilen büyük buzdolabı tarzındaki cihazlar öne çıktı. LG’nin ardından Samsung da bitki yetiştirme dolabı geliştirdi.

Yeni trend

Samsung Indoor Gardening Appliance adındaki cihaz kapıları camdan imal edilmiş ve bir buzdolabını andırıyor. Fuardaki demo ünitesinde 4 bitki rafı yer alıyor. Her rafta içerisine 6 küçük saksı olan iki büyük kutu sığabiliyor.

Kullanıcılar bitkilerin boylarına göre tek büyük saksı koyabiliyor veya bir rafı kaldırarak uzun bitkiler yetiştirebiliyor. Dolap bitkilerin ihtiyacı olan suyu sağlıyor, ışığı ve sıcaklığı ayarlıyor. Alt kısımda ise bir su deposu mevcut.

Oldukça pahalı olacağı tahmin edilen bitki yetiştirme dolapları elbette herkesin erişebileceği bir ürün değil ancak laboratuvar veya test ortamlarında bu tarz sistemlere de ihtiyaç duyuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim