Anlık Bildirim

Samsung da banka kartı çıkarıyor

Teknoloji devi Apple geçen yol Goldman Sachs işbirliği ile kredi kartı hizmeti sunmaya başlamıştı. Güney Koreli Samsung da kendi fiziksel banka kartını çıkarmaya hazırlanıyor.

Samsung da banka kartı çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Samsung bu yaz fiziksel banka kartı çıkararak yeni bir Samsung Pay deneyimi başlatmayı planlıyor. Güney Koreli dev söz konusu banka kartını, kişisel finans kuruluşu SoFi ile işbirliği içerisinde kullanıma sunacak.

Samsung Pay Kuzey Amerika Başkan Yardımcısı ve CEO'su Sang Ahn'a göre şirket "para yönetimine yönelik bir mobil platform" geliştiriyor. Ancak deneyimli yönetici bu konuda çok fazla bilgi vermedi.

Samsung da banka kartı çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Detaylar önümüzdeki haftalarda açıklanacak

Önümüzdeki haftalarda Samsung'un bu yöndeki planları hakkında daha detaylı bir açıklama yapılacak. Hatırlayacağınız üzere Apple da geçen yıl Goldman Sachs işbirliği ile kredi kartı çıkarmıştı.

Samsung da banka kartı çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Arama devi Google'ın da kendi banka kartı üzerinde çalıştığında dair raporlar var. Çinli dev Huawei ise geçen ay Çin'de hem fiziksel hem de sanal olarak kullanılabilen bi banka kartı çıkardı. Şirket ilk başvuru yapanlardan bir yıla mahsus olmak üzere yıllık üyelik ücreti almayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim