Anlık Bildirim

Samsung bütçe dostu Galaxy M01s'i duyurdu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni bir uygun fiyatlı akıllı telefon çıkardı. Galaxy M01s olarak adlandırılan model Infinity-V ekran ve 4.000 mAh pille geliyor.

Samsung bütçe dostu Galaxy M01s'i duyurdu Tam Boyutta Gör

Samsung, düşük maliyetli akıllı telefonlar serisine bir başka model ekledi. Güney Koreli şirket bugün Galaxy M01s olarak adlandırılan yeni bir model duyurdu.

Akıllı telefon HD+ çözünürlükte 6.2 inç Infinity-V LCD ekran taşıyor. Sekiz çekirdekli MediaTek Helio P22 yonga setinden güç alan cihazda parmak izi tarayıcısı da var.

Samsung bütçe dostu Galaxy M01s'i duyurdu Tam Boyutta Gör

Galaxy M01s'in arka panelinde çift kamera (13 + 2 megapiksel) sistemi yer alıyor Ön tarafında ise selfie ve görüntülü aramalar için 8 megapiksel kamera mevcut.

4.000 mAh batarya

Cihaz 3 GB RAM ve 32 GB hafıza dahili depolama alanıyla geliyor. Buna ek olarak microSD kart desteği de var. Kutudan Android 9 tabanlı Samsung One UI Core 1.1 yüklü şekilde çıktığını da belirtelim.

Samsung bütçe dostu Galaxy M01s'i duyurdu Tam Boyutta Gör

Galaxy M01s, 4.000 mAh pil ve micro USB bağlantı noktasına sahip. Gri ve mavi renk seçenekleriyle satılacak. Samsung'un yeni uygun fiyatlı akıllı telefonun fiyat etiketi ise 133 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim