Anlık Bildirim

Samsung açıkladı: Apple'ın ilk katlanabilir ekranlı cihazı ne zaman çıkacak?

Apple'ın birçok cihazı için parça tedarikçisi olan Samsung, şirketin katlanabilir mobil cihaz segmentiyle ilgili planlarını deşifre etti. İşte Güney Koreli şirketin yöneticilerinin öne sürdüğü tarih.
Samsung açıkladı: Apple'ın katlanabilir cihazı ne zaman gelecek? Tam Boyutta Gör
The Elec internet sitesi Samsung'un üst düzey yöneticileri ve tedarikçileri arasında geçtiğimiz ay bir toplantı gerçekleştirildiğini duyurdu. Görüşmede katlanabilir akıllı telefon stratejisine önemli ölçüde zaman ayırıldığı belirtiliyor.

Güney Koreli şirketin liderlerine göre katlanabilir mobil cihazlar segmenti için yıllık ortalama büyüme oranı 2025 yılına kadar yüzde 80 olacak. Analistler diğer etmenlerin yanı sıra bunun Apple'ın pazara girmesinden kaynaklanacağını söylüyor.

Samsung açıkladı: Apple'ın katlanabilir cihazı ne zaman gelecek? Tam Boyutta Gör

Tablet veya dizüstü iddiası

Samsung'un üst düzey yöneticileri Apple'ın ilk katlanabilir mobil cihazını 2024 yılında piyasaya süreceğini öne sürdü. Apple'ın birçok cihazı için parça tedarik eden şirket Cupertinolu firmanın iPhone yerine önce katlanabilir bir tablet veya dizüstü bilgisayar çıkaracağını söylüyor.

Tedarikçilerle görüşen şirket temsilcileri, Güney Kore'de katlanabilir akıllı telefonlara yönelik yüksek tüketici ilgisine dikkat çekti. Samsung'un yaptığı bir ankete göre, katlanabilir cihaz kullanıcılarının yüzde 90'ı bir sonraki telefonlarının da katlanabilir form faktörüne sahip olacağını belirtti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim