Anlık Bildirim

Samsung, 5 yıllık Gear S2 akıllı saat modeli için sürpriz bir güncelleme yayınladı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 5 yıl önce piyasaya sürdüğü Gear S2 akıllı modelleri için hiç beklenmedik bir şekilde yeni bir sistem güncellemesi yayınladı.

Samsung, 5 yıllık Gear S2 akıllı saat modeli için sürpriz bir güncelleme yayınladı Tam Boyutta Gör

Güncellemeler konusunda eski cihazlarına yeterli değeri vermediği konusunda eleştirilen Samsung, bir sürpriz yaparak Ekim 2015 tarihinde satışa sunduğu Gear S2 akıllı saat modeli için yeni bir güncelleme yayınladı.

Samsung bu kez şaşırttı

R730AUCU3CQK1 sürüm numarasına sahip güncelleme 6.79 MB'lık küçük bir dosya boyutuna sahip. Gear S2 modellerinin pil ömrünü uzatan bu güncellemenin, sistem kararlılığı ve güvenliğini de artırdığı ifade edilmiş. Yapılan bu sistem güncellemesinin henüz hangi ülkelerde başladığı belli değil. Dolayısı ile cihazınıza ne zaman ulaşacağı bilinmiyor.

Samsung, 5 yıllık Gear S2 akıllı saat modeli için sürpriz bir güncelleme yayınladı Tam Boyutta Gör

Dilerseniz beklemek yerine, Galaxy Wearable uygulaması ile güncellemenin gelip gemediğini manuel olarak da kontrol edebilirsiniz. İddialara göre güncelleme Galaxy Watch Active 2 UI arayüzünü de beraberinde getiriyor. Ancak bunun şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim