Anlık Bildirim

Sabiha Gökçen’de düşen uçaktan ilk görüntüler

İnişe geçtiği esnada pistte tutunamayıp havaalanı dışına çıkan ve üç parçaya bölünen Pegasus uçağı ile ilgili ilk görüntüler ve daha kapsamlı bilgiler gelmeye başladı.

Sabiha Gökçen’de düşen uçaktan ilk görüntüler Tam Boyutta Gör

İzmir - İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları’n ait Boeing 737-800 tipi TC-IZK kuyruk tescilli uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı için inişe geçtiği esnada pistte tutunamayıp, havalimanını çevreleyen sınır tellerini parçalayarak yaklaşık 30-40 metre yükseklikten düştü. 177 yolcu bulunan uçak üç parçaya bölünmüş ve çarpamnın etkisiyle ön kısımda yangın çıktı. Uçaktaki iki pilotun durumunun ağır olduğu ve yolcuların da civar hastanelere kaldırıldığı bilgisi aktarıldı.

İstanbul’un dört bir yanından Sabiha Gökçen’e gelen ambulanslar gelen son bilgilere göre 120 yolcuyu ve durumu ağır 2 pilotu çevre hastanelere taşıdı. 155 Türk, 22 yabancı yolcu bulunduğu aktarılan uçak kazasında haberi yayına hazırladığımız esnada paylaşılmış bir ölüm haberi bulunmuyordu.

THY Uçuşları İptal Etti

Türk Hava Yolları kaza sonrasında 5 Şubat tarihli tüm Sabiha Gökçen kalkışlı ve inişli uçuşları iptal ettiğini aktardı. Sabiha Gökçen’i en yüksek yoğunlukla kullanan havayolu şirketlerinden olan Pegasus ise şimdilik konuyla ilgili bir iptal kararı açıklamış değil.

Aşağıdaki galeride kurtarma anlarından ve uçağın durumuna ilişkin ilk görüntüler yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10415 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, pegasus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim