Anlık Bildirim

Sabancı’dan koronavirüs aşısı için Sağlık Bakanlığı'na büyük destek

Ülkemizin şirketleri koronavirüsle mücadele için Sağlık Bakanlığı'na desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Sabancı Topluluğu, 150 bin tanı kiti ve 1.7 milyon lira bağış yapacak.

Sabancı’dan koronavirüs aşısı için Sağlık Bakanlığı'na büyük destek Tam Boyutta Gör

Ülkemizde önemli üretim hattına sahip Sabancı Topluluğu, koronavirüsle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığına büyük destekte bulunuyor. Sabancı, 150 bin adet test kiti ve 1.7 milyon lira bağış yapacak.

Sabancı Topluluğu, bugüne kadar koronavirüsle mücadele için bazı destekler yapmıştı. Örneğin Sabancı Topluluğu bünyesindeki Kordsa ve Sabancı Üniversitesi’nin kullandığı Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi’nin tüm altyapısı koronavirüs tedavisinde kullanılan medikal cihazlar, parçalar ve sağlık çalışanlarının kişisel koruyucu ürünlerinin tasarım analiz ve prototiplerinin üretilmesi için Sağlık Bakanlığı’nın kullanımına sunuldu

Sabancı Üniversitesi tarafından geliştirilen ve uygulandığı yüzeyde 3 aya kadar hijyen sağlayan Antimic adlı dezenfektanın 10 tonunu Sağlık Bakanlığına bağışlandı.

150 bin test kiti ve 1.7 milyon lira destek

Sabancı Topluluğu yeni desteklerini duyurdu. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı’na 150 bin adet Kovid-19 tanı kiti bağışlayacak. Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM) altyapısı Kovid-19 aşı ve serum geliştirme çalışmaları için kullanılacak. Ayrıca Sağlık Bakanlığı’na Kovid-19 aşı ve serum geliştirmesi için 1.7 milyon lira destek aktarılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim