Anlık Bildirim

S20 Ultra, görüntü stabilizasyon testinde iPhone 11 Pro Max'i gölgede bıraktı

Samsung ve Apple'ın piyasadaki en üst donanım özelliklerine sahip iki akıllı telefonu S20 Ultra ve iPhone 11 Pro Max, görüntü stabilizasyon testinde karşı karşıya getirildi.

Samsung Galaxy S20 Ultra ve iPhone 11 Pro Max modellerinin rekabeti tüm hızıyla sürüyor. Samsung ve Apple şirketlerinin piyasadaki en iyi akıllı telefonları bu kez de optik görüntü sabitleme testine sokuldu.

Koşu testi farkı ortaya çıkarıyor

Teknoloji ile yakından ilgilenen Danny Winget adlı Youtuber, Samsung Galaxy S20 Ultra modelindeki optik görüntü sabitleme özelliğini 3 dakikalık bir video ile test etti. Cihazı iPhone 11 Pro Max ile karşılaştıran Winget'in videosundaki testte, yürüyüş hızında herhangi bir sorun görünmüyor ancak koşmaya başlayınca S20 Ultra'nın kamerasının iPhone 11 Pro Max'e kıyasla daha iyi bir görüntü deneyimi sunduğu ortaya çıkıyor.

Winget'e göre bu sonucun ana nedeni, S20 Ultra modelindeki optik görüntü sabitleme teknolojisinin, görüntüyü daha başarılı işlemesinden kaynaklanıyor. iPhone 11 Pro Max'in görüntüyü bu kadar sarsıntılı bir şekilde işliyor olmasının ise akıllarda soru işareti kalmasına neden olduğu da bir gerçek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6449 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim