Anlık Bildirim

Ryzen işlemci alana ücretsiz Horizon Zero Dawn kampanyası

Ryzen 3600 ve üzeri işlemci alana Horizon Zero Dawn ücretsiz dağıtılıyor. Kampanya ülkemizde Vatan Bilgisayar ve Teknobiyotik mağazalarında geçerli.

Ryzen işlemci alana ücretsiz Horizon Zero Dawn kampanyası Tam Boyutta Gör

AMD'den yine oyuncuları sevindirecek güzel bir kampanya geldi. Ryzen işlemci alana Horizon Zero Dawn: Complete Edition ücretsiz dağıtılacak. Türkiye'de de seçili satıcılarda geçerli olan kampanya bu ayın sonuna kadar sürecek.

Kampanya 10-30 Haziran tarihleri arasında geçerli. Bu tarihler arasında Vatan Bilgisayar veya Akortek Bilişim'den (Teknobiyotik) Ryzen 3600 ve üzeri işlemci alırsanız Horizon Zero Dawn oyunu için size bir kupon verilecek. Bu kuponu 30 Temmuz'a kadar Steam platformunda aktif edebileceksiniz.

Kampanyanın geçerli olduğu işlemciler:

  • AMD Ryzen™ 9 3950X 
  • AMD Ryzen™ 9 3900X
  • AMD Ryzen™ 7 3800X
  • AMD Ryzen™ 7 3700X
  • AMD Ryzen™ 5 3600X
  • AMD Ryzen™ 5 3600
  • Oyun: Horizon Zero Dawn™ Complete Edition PC Edition

Ryzen işlemci alana ücretsiz Horizon Zero Dawn kampanyası Tam Boyutta Gör

Infamous serisinin yapımcısı Guerilla Games tarafından geliştirilen Horizon Zero Dawn, ilk olarak 2017 yılında PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. 10 milyondan fazla kopya satarak müthiş bir başarıya imza atan oyun çok yakında PC oyuncularıyla buluşacak. 

Sony'nin Horizon Zero Dawn'ı PC için duyurması oyun sektöründe büyük bir sürpriz olarak değerlendirilmişti. Sony ilk kez doğrudan haklarına sahip olduğu bir oyunu PC'ye çıkarıyor. Sektörden güvenilir kaynaklar ise burada Horizon'ın sadece bir başlangıç olduğunu ve diğer bazı PS-özel oyunlarının da yakında PC'ye çıkabileceğini belirtiyor.

Horizon Zero Dawn PC versiyonu bu yaz içerisinde Steam'de yayınlanacak. Kesin çıkış tarihinin çok yakında açıklanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim