Anlık Bildirim

RX 6800 Basemark’ta ortaya çıktı

Sentetik test camiasının yeni üyesi Basemark’ta teste giren RX 6800’in sonuçları gün yüzüne çıktı. Uygun fiyatlı modelin RTX 3070’in önünde olduğu görülüyor.

RX 6800 Basemark’ta ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

RX 6000 serisinin fiyatıyla mütevazı üyesi RX 6800 bu sefer de Basemark testinde tam olarak terleyemese de teste girdi. Kart iddialı görünüyor.

RX 6800 Basemarkt'ta

Son zamanlarda yaygınlaşmaya başlayan Basemark sentetik testler arasında tam olarak ölçücü bulunmasa da fikir vermesi açısından sonuçları önemli.

RX 6800 Basemark’ta ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Basemark testi oldukça kısa sürmesi nedeniyle kartın oyun gibi uzun süreli yük altındaki performansı ve boost frekanslarda uzun süreli tutunup tutunamadığı anlaşılamıyor.

 

RX 6800 Basemark’ta ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

RX 6800’ün DirectX 12 başlığında 14635 puan aldığı teste göre kart RTX 2080 Ti’ın gerisinde kalmasınaa karşın RTX 3070’in önünde yer almayı başarmış. Son olarak RX 6800’ün 18 Kasım’da 579 dolardan kullanıcılarıyla buluşmaya başlayacağını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Rica ederim Metehancığım. Seviyoruz seni. Yaptığın haberler, içerikler eski DH' cileri sevindirici düzeyde ve tatmin edecek kalitede. Arada olur öyle karışıklık...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın Yorumu gör »
BekirHan
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim