Anlık Bildirim

Royole FlexPai 3 ortaya çıktı

Royole FlexPai 3 yine dışa doğru katlanan AMOLED ekranı ile rakiplerinden farklılaşıyor. Donanım tarafı ve kamera tarafında öncekilere göre iyileşme bekleniyor. 

Royole FlexPai 3 özellikleri neler? Tam Boyutta Gör

Dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu üreten Çinli Royole o günden bu yana çalışmalarını sürdürüyor. 3 yıllık bir süreçte iki nesil telefon modelini piyasaya süren firma şimdi üçüncü nesli hazırlıyor. 

Royole FlexPai 3 geliyor

Royole rakiplerinin aksine sadece Çin sınırları içerisinde satış yapmayı tercih ediyor. Ve yine farklı olarak dışa doğru katlanan ekran konseptini benimsiyor. Yani ana ekranı katladığınızda çift ekranlı bir telefon ortaya çıkıyor. 

Sertifika onaylarından sonra piyasaya çıkış için son hazırlıklarını yapan Royole FlexPai 3 yine dışa doğru katlanıyor. Çift kameranın yer aldığı yuvanın tam karşısında kapandığında zorlanmaması için bir girinti bulunuyor. 

7.2 inçlik bir ekranı olacağı iddia edilen telefonun 3360mAh kapasiteli bir bataryası mevcut. Bu bakımdan kullanım süreleri konusunda hayal kırıklığı olabilir. Henüz Royole FlexPai 3 için net bir çıkış tarihi mevcut değil. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim