Anlık Bildirim

Royole FlexPai 2 geliyor

Çinli Royole firması katlanabilir ekranlı akıllı telefonu FlexPai’yi daha iyi bir donanım ve ekran tarafında iyileştirmelerle güncellemeye hazırlanıyor. Sertifika onayları başladı.

Royole FlexPai 2 geliyor Tam Boyutta Gör

Dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefon olarak geçen yıl tanıtılan ancak piyasaya çıkmakta geciken Royole Flexpai modeli bu yıl yenileniyor. Royole Flexpai 2 modeli sertifika onayından geçti.

Royole Flexpai 2 neler sunacak?

Dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefon ünvanını Çin’e kazandıran Royole Flexpai aslında oldukça olumlu eleştiriler almıştı. Huawei Mate X gibi geriye doğru katlanan telefon, iç ekranını dış kaplama haline getiriyordu. Snapdragon 8150 yonga setinin yanında 6GB RAM, 128GB depolama ve 4000mAh kapasiteli batarya yer alıyordu.

Royole Flexpai 2 modeli de yine benzeri bir tasarımı temel alıyor. Büyük ekran arkaya doğru katlanıyor ve telefon görevi görüyor. Firma yeni modelinde Cicada Wings adını verdiği yeni bir ekran kullanmış.

Bu ekran katlama yarı çapını biraz daha küçültmüş. Ekranın parlaklığı arttırılmış ve daha iyi görüş açıları sunulmuş. Ayrıca önceki nesilden daha fazla katlamaya dayanıklı olduğu ifade ediliyor.

Royole Flexpai 2 modelinde 7.8 inçlik ekran, Snapdragon 865 yonga seti, 8GB RAM, 256GB/512GB depolama, 4450mAh kapasiteli batarya, Android 10 işletim sistemi, 64MP çözünürlüğünde ana sensör, dörtlü arka kamera gibi özellikler yer alacak. Henüz ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim